Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Hasuni Anaokulu

Telefon : 0412 711 21 30
Belgegeçer : 0412 711 21 30
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://silvanhasunianaokulu.meb.k12.tr
Adres : Mescit Mahallesi. Devrim Caddesi. No 81 Silvan/DİYARBAKIR
VİZYON : Okulumuzda verimli bir eğitimin temel ihtiyaç olarak kabul edilmesini; her velinin, çocuğuna eğitim için her türlü fırsatın verildiğini bilmesini; hem öğretmenlerin, hem de öğrenenlerin birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inanmasını; Herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalışmasını istiyoruz. Ne istediğini bilen eğitimli bir milletten, eğitimli bireylerden oluşan bir millet oluşturmanın yolunun, anaokulu düzeyinden başlayan eğitimden geçtiğinin bilincindeyiz.
MİSYON : Öğrencilerimizin aktif olarak katılabilecekleri bir öğrenme-oyun ortamı sağlayarak ilgi, yaşantı ve beceri kazandırmaktır. Öğrencilerimizde estetik zevkler uyandırarak çevreye duyarlılıklarını arttırmak, insanlar arası ilişkilerde problem çözümüne yönelik davranışlar kazanmalarına imkan sağlamaktır. Öğrencilerimize bilgi yüklemek yerine, onlara bilgiye giden yolda rehberlik etmek, onlarda merak duygusu uyandırmak ve yaratıcılıklarını geliştirmek, öğrendiklerini kullanabilir hale getirmektir. Öğrencilerimizin velilerini okul öncesi eğitim alanında bilinçlendirmek ve ailenin eğitime katılımını en üst seviyede tutmaktır. Öğrencilerimize ilköğretim için gerekli olan ön becerileri kazandırabilmektir.
BAŞARILAR :

Öğretmen :9
Öğrenci :161
Derslik :3
Çok Amaçlı Salon :1
Oyun Odası :1
Kütüphane Kitap Sayısı :450
Öğretim Şekli :İkili
Saatler : 07:30-12:30 12:30-17:30
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Dogalgaz
Servis :
Ulaşım : Yaya ulaşımına müsait, şehir içi minibüsleri güzergâhında ve servisler mevcut.
Yerleşim Yeri : Mescit Mahallesi Devrim Caddesi YİBO Kampüsü Girişi No:81 Silvan Diyarbakır
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezine Uzaklık: 1 Km İl Merkezine Uzaklık : 85 Km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : 1 KİTAP 1 ETKİNLİK E TWİNNİNG PROJESİ ÇOCUKLAR EL ELE E TWİNNİNG PROJESİ DOLU DOLU ANADOLU E TWİNNİNG PROJESİ GÖRÜYORUM DUYUYORUM ÖĞRENİYORUM E TWİNNİNG PROJESİ BEN ŞEHRİMİN KÜLTÜR ELÇİSİYİM E TWİNNİNG PROJESİ ATATÜRKE VEFA VALİZİ EKO OKULLAR ORMAN OKULLARI
Yazdır :